SİVAS / MERKEZ - CAHİT ZARİFOĞLU İLKOKULU

Ekm

MEB Bakan Yardımcımız Sayın Celile Eren Ökten, Millî Eğitim Müdürlüğümüzü ziyaret etti. Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener ile bir araya gelen Ökten, eğitim alanında yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ekm

Sivas Emniyet Müdürlüğümüz tarafından öğrencilerimize trafik ve çevre bilgisine ilişkin seminer verildi.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimize sağlıklı beslenmeyi benimsetmek amacıyla  süt günü etkinliği yapıldı,öğrencilerimiz hep birlikte dağıtılan sütleri içti.

Eyl

Okulumuz öğrencileri 1915 Çanakkale Zaferi Mobil Müzesini gezerek tarihimizdeki şanlı zaferimiz hakkında bilgi edindiler.

Eyl

Bu haftaki Trafik Güvenliği dersini ; öğrencilerimizin trafik kurallarını öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerimizde trafik bilinci oluşturmak adına Trafik parkında işledik.

Eyl

Okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla İlköğretim Haftası kutlandı.

Eyl

Okulumuza yeni başlayan öğrencilerimizin  velilerine rehberlik servisimiz tarafından okula uyum semineri verilmiştir.

Eyl

Okulumuzda veli görüşme saatleri aşağıdaki gibidir,velilerimizce dikkate alınmasını rica ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mesleki Çalışma Seminerleri öğretmenlerimizin sunumları ve katılımlarıyla yapılmaktadır.