SİVAS / MERKEZ - CAHİT ZARİFOĞLU İLKOKULU

Ock

Okulumuzda Filistin'e yardım amaçlı kermes yapıldı. Kermese katılım gösteren,emek veren tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuza davetimiz üzerine  gelen mimar ve mühendis ; 4.sınıf öğrencilerimizle ilgili mesleklerle ilgili söyleşi yaptı.Etkinlikte öğrencilerimizin kariyer farkındalığı kazanmaları,ilgili meslekleri tanımaları amaçlandı.

Ock

Hedefspor projesi kapsamında öğrencilerimize  floorcurling sporu tanıtıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan Ahmet Turan Vaşka hocamızın gözetiminde öğrencilerimiz floorcurling sporu yaptılar.

Ock

Dilimizin Zengnlikleri Projesi kapsamında 1. ve 2. sınıflarımız arasında konuşma yöntemiyle,3.ve 4.sınıflarımız arasında yazma yöntemiyle anahtar kelimelerle hikaye anlatma yarışması düzenlendi.

Ock

Okulumuz velileri arasında kitap okuma yarışması yapıldı. Yarışmada dereceye giren Gökhan TAŞ, Pınar ÇUBUKOĞLU,Necla YILMAZ adlı velilerimiz okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

Ock

Öğrencilerimizle birlikte ;yardımseverlik ve merhamet değerleri kapsamında, mahallemizdeki bakkaldan "Zimem Defteri "geleneğini yaşatmak için borçlarını ödeme zorluğu çekenlerin borçlarını kapattık.

Ara

Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından okulumuz velilerine ilk yardım semineri verilmiştir.

Ara

Okulumuzda Mevlana Haftası kapsamında etkinlikler yapıldı.