SİVAS / MERKEZ - CAHİT ZARİFOĞLU İLKOKULU

Ara

Şube müdürümüz Mehmet UYSAL okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Öğrencilerimiz askıda ekmek uygulamasına destek olmak amacıyla aldıkları ekmekleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için fırıncıya teslim etti.

Ara

Hedef Okuyan Nesil projesi kapsamında ilimizdeki tüm okullarda olduğu gibi okulumuzda da sınıflarımız aynı ders saatinde okuma yaptı.

Ara

Değerler Eğitimi kapsamında okulumuzun en temiz sınıfı olarak 4/A  seçilmiştir.

Ara

Hayvan sevgisi,merhamet,yardımseverlik gibi kavramların öğrencilerimizde geliştirilmesi amacıyla okulumuz öğrencileri soğuk kış günlerinde sokak hayvanları için doğaya yem bıraktı.

Ekm

Sivas İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince okulumuz 3.sınıf öğrencilerine yangın eğitimi verilmiştir.

Ekm

Rehberlik servisimiz tarafından velilerimize  yönelik R.Mackenzie'nin 'Sınır Koyma' kitabından örneklerle öğrencilerin davranışlarında sınır koyma,kurallar belirleme,sorumluluklarını yerine getirme konularında söyleşi ,soru-cevap yapıldı.

Ekm

Öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmak,öğrencilerimizin çevrelerini temiz tutmak adına Belediyemiz tarafından öğrencilerimize 'Sıfır Atık Eğitimi' verildi.